Bygget på kvalitet
og kompetence

Design du kan
tillid

Nordic Door er Norges største dørproducent. Vi udvikler, producerer og leverer, både klassificerede og uklassificerede komplette dørløsninger. Gennem fleksibilitet og bred kompetance, vil vi sikre, at vores kunder skal føle sig trygge i, at de altid får produkter af høj kvalitet. Vi har fokus på miljøet og arbejder dagligt med forbedringer heraf.


Nordic Door har hovedkontor og dørproduktion i Lyngdal, Norge og egen karmfabrik i Litauen. Vi har ligeledes produktion af kontorvægge i Sverige samt salgskontor i både Danmark og Sverige.


Nordic Door har 180 ansatte, som hver dag arbejder med udvikling og forbedringer, for at blive det trygge valg for dig som kunde.


Bilde-001-scaled

Vores leveregler

Nordic Door vil være det sikre valg for vores kunder og medarbejdere. Gennem vores fire kerneværdier: kvalitet, fleksibilitet, kompetence og miljø vil vi glæde os til at gå på arbejde hver dag og blive inspireret til at blive bedre og bedre. Vores kunder skal se den glæde, vi har for det, vi arbejder med, og føle sig sikre på, at Nordic Door er det sikre valg.

Er der andet du leder efter?

Kontakt os så hjælper vi dig.